Spørg bedstefar…!

Det sker heldigvis jævnligt, at et af børnebørnene har brug for hjælp til lektier – ofte er det matematik, men det kan også være et andet fag. Nogle gange udarbejder jeg lidt skriftlig vejledning og for ikke at skulle gentage mig selv, lægger jeg disse vejledninger ind her på bloggen under dennne overskrift: Spørg bedstefar…! Siden vil i sagens natur starte småt og blive fyldt mere og mere ud…!

Seneste indlæg

Bloggens opbygning

Denne blog er bygget op i to principielt forskellige afdelinger:

  • Min familiehistorie opdelt i en række kapitler, som ajourføres efterhånden, som jeg får tid og inspiration til at skrive. Disse kapitler er altså 100% tilbageskuende med alle de risici, der ligger heri – se mere herom i indlednings-kapitlet.
  • Mine kommentarer til aktuelle begivenheder i verden, sådan som jeg opfatter dem. Det kan være begivenheder i privatsfæren eller det kan være min reaktion på ting, der sker i den store verden. Alt er set gennem mit vindue, og jeg er helt klar over, at glasset i vinduet kan være dugget, tonet eller endog så matteret, at man næsten intet kan se. Alligevel skriver jeg, for levende debat er en måde at blive klogere på, og derfor er man som læser meget velkommen til at kommentere – så længe det sker i samme ordentlige debattone, som jeg bestræber mig på at bruge.